Velafholdte afdelingsmøder

#

Det årlige afdelingsmøde er beboernes mulighed for at få indflydelse på deres afdeling, og igen i år gjorde mange af vores beboere brug af denne fantastiske mulighed. 

 

Som altid blev beboerne præsenteret for regnskab og budget for deres afdeling og fik mulighed for at stille spørgsmål til dette. 

 

Et gennemgående emne på dette års møde var indførslen af røgfri afdelinger. På opfordring af KBS skulle beboerne tage stilling til, hvorvidt deres afdeling skulle være røgfri. Årsagen bag dette forslag var et ønske om at reducerer eventuelle problemer med passiv rygning for vores beboere samt det stigende fokus på nedsættelsen af rygning og passiv rygning i det offentlige rum. Forslaget blev vedtaget på alle afdelinger, og vi er derfor glade for at kunne meddele, at alle KBS afdelinger fremover vil være røgfri.

 

Beboerne på Rasmus Raskkollegiet besluttede også, at boligerne i blok 26 og 27 skal renoveres med nye køkkener mm. Dette blev forslået med et ønske om at skabe så gode forhold for vores beboere som overhovedet muligt. 

 

Derudover blev der talt om løst og fast, og KBSs repræsentanter fik mulighed for at svare på diverse spørgsmål fra beboere. 

 

Vi vil gerne sige tak, til alle der deltog i afdelingsmøderne, og vi håber at se endnu flere af vores beboere til næste års møder.