Nødnummer

Når uheldet er ude

Du kan måske være så uheldig, at du har brug for hjælp udenfor vores normale åbningstid. For at undgå, at du står i en situation, hvor du ikke kan få hjælp til et alvorligt eller akut problem, har vi indgået en aftale med et vagtfirma – Midtfyns Totalservice A/S. Deres opgave er at sørge for, at den rigtige håndværker kommer ud og tager sig af opgaven hos dig.

Det er selvfølgelig ikke alle problemer, der kræver akut handling. Nedenfor kan du se en oversigt over de typiske situation, der kræver akut hjælp:

Hvad gør du, når skaden er sket:

Kan du ikke komme ind i din bolig?
Hvis du har låst dig selv ude eller mistet din nøgle indenfor KBS' åbningstider, skal du bare ringe til vores kontor.
Har du derimod låst dig selv ude eller mistet din nøgle udenfor KBS' åbningstider, skal du ikke ringe til nødtelefonen, men til Securitas på nummeret 70 26 36 50. Vær opmærksom på, at Securitas sender dig en regning for at låse dig ind, som du selv kommer til at betale.

Hvis du har dine nøgler, men de ikke virker, skal du kontakte Midtfyns Totalservice A/S på nødnummeret 63 14 44 66. De vil da tilkalde en låsesmed. Såfremt låsesmeden konstaterer fejl på låsen, sender de regningen til KBS, og du skal selvfølgelig ikke betale for ydelsen. Finder låsesmeden ingen fejl på din lås, sender han regningen til KBS, og vi opkræver beløbet ved dig over huslejen.

 

Nødtelefon 63 14 44 66

Oplukning 70 26 36 50